Størrelse: 2.200 m2

Anlægssum: 60 mio. kr.

Dansk Hovedpine Center (DHC) er det nye forskningsfacilitet for verdens førende forskere inden for hovedpine. DHC er lokaliseret på Glostrup Hospital, med en central placering direkte fra hovedgaden og med udsyn til den rekreative park langs den sydlige del.

Da hovedpine kan igangsættes af alt fra farver, lugt, vibrationer og til lyd er huset projekteret mod at formindske disse indtryk mest muligt.

Bygningen er rejst med 2 etager, oven på en eksisterende kælder fra et tidligere 1 plans cafeteria hvor husets tekniske hjerte er placeret.

I kælderen er der indrettet to teknikrum, med aggregater der behandler hhv. øst og vest af DHC. Indtaget sker via. en 5 meter høj skorsten i terræn, ført videre med en ø1000 PE jord kanal ind i kælderens trykkammer som føringsvej til aggregaterne.

På taget er der etableret røgventilatorer for hhv. aggregat øst og vest.

DHC indeholder grupperum, konferencerum, medicinrum, undervisning, kontor og laboratorier.

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *